Uudised

Alati värsked Honda sõiduautode uudised
27.10.2015

2017 .a. Honda Civic saab täiesti uued VTEC TURBO mootorid

  • Kaks uut VTEC TURBO mootorit tulevad Euroopas turule
  • Esimesena paigaldatakse uued mootorid 10. põlvkonna Civicule 2017 aastal

Honda teatas, et Euroopasse tuuakse kaks uhiuut vähendatud kubatuuriga turbobensiinimootorit. 1- ja 1,5-liitrised VTEC TURBO mootorid tulevad turule uue 10. põlvkonna Civicuga, mis tuleb Euroopas turule 2017. aasta alguses. Need täiesti uued mootorid pärinevad Honda Earth Dreams Technology seeriast, pakkudes parimat kombinatsiooni dünaamilisusest, võimsusest ja kütusesäästlikkusest. Esimene uus 2-liitrine VTEC TURBO mootor toodi tänavu turule koos praeguse Civic Type R mudeliga ning selle võimsus on 310 hj ja kiirendus 0–100km/h 5,7 sekundit.

Täiesti uuel konstruktsioonil põhinevad  mootorid tagavad klassi parima suutlikkuse ja keskkonnasäästlikkuse. Parima tulemuse saavutamiseks kasutavad uued mootorid turboülelaadimist ja otsesissepritse tehnoloogiat.

Uhiuus Civic peaks Euroopasse jõudma 2017. aasta alguses, nagu teatati tänavu septembris Frankfurdi autonäitusel. Viieukselisi mudeleid hakatakse  eranditult tootma Honda Ühendkuningriikide Swindoni tehases (HUM). Uue mudeli ettevalmistamiseks kinnitas Honda ka 270 miljoni eurose investeeringu uutesse tootmistehnoloogiatesse ja protsessidesse.