Uudised

Alati värsked Honda sõiduautode uudised
27.02.2017

Uhiuus McLaren-Honda MCL32 toodi päevavalgele

Vapustav uus värvilahendus, mis meenutab meeskonna 1960. aastate algset värvilahendust, ümber korraldatud tippjuhtkond, uus võidusõitja, hulk keerulisi, ent põnevaid uusi tehnilisi eeskirju – kõik need faktorid on mänginud rolli MCL32, McLaren-Honda uhiuue vormel 1 maailmameistrivõistluste tiitlipretendendi tekkeloos.

2017 McLaren-Honda launch

MCL32 käib oma arenguloos kahe vahetu eelkäija, MP4-30 ja MP4-31 jälgedes, ent seda on kõigis aspektides uuendatud, sest kujundusmeeskond on otsinud võimalusi, kuidas lõigata kasu 2017. aastaks kehtestatud mitmetest uutest aerodünaamikareeglitest.

2017 McLaren-Honda launch

Tulemus on äärmiselt elegantne, kuid jõulise välimusega võidusõiduauto, millesse on paigaldatud Honda viimase põlvkonna jõuallikas RA617H, mille ettevõtte andekate inseneride meeskond on põhjalikult ümber teinud.

UUS VÄRVILAHENDUS

2017 McLaren-Honda launch

Kõige silmatorkavam on MCL32 uus värvilahendus, milles segunevad vana kooli McLareni disainilahendus ja moodne kontseptsioon logode paigutusest sõidukil. MCL32 värvimise eest on eksklusiivselt hoolt kandnud pikaaegne partner AkzoNobel Sikkens. Kasutatud on McLareni spetsiaalselt kohandatud pärliläikega värvitooni Tarocco Orange ning kontrastset satiinmusta ja läikivvalget viimistlust.

2017 McLaren-Honda launch

Uus värvilahendus püüab eriti hästi publiku pilke ning selle eesmärk ei ole mitte ainult taas meelde tuletada McLareni minevikku, vaid ka lükata hoog sisse uuele peatükile meeskonna ajaloos.