Uudised

Alati värsked Honda sõiduautode uudised
8.09.2016

Honda esitleb 2016 aasta Pariisi autonäitusel uut Civic luukpära

Honda esitleb Euroopa versiooni uuest Civic luukpärast

  • Sedaan versioon teeb samuti oma Euroopa debüüdi
  • Uus Jazz Spotlight Edition näitab väikeautode klassis premium ilmet

All-new 2017 Civic hatchback

Honda astub järgmise suure sammu tutvustatdes 2016. aasta Pariisi autonäitusel uut Civic luukpära.

 Civic luukpära teeb oma debüüdi Pariisi autonäitusel, kus tutvustatakse tootmisküpse mudeli välis- ja sisekujundust. Auto tuleb Euroopas müügile 2017. aasta varakevadel.

All-new 2017 Civic hatchback

Civic on Honda enimmüüdud nimesilt kogu maailmas ning selle 10-nda põlvkonna mudeli väljaarendamiseks võeti ette Honda ajaloo kõige põhjalikumad teadus- ja arendusuuringud.

All-new 2017 Civic hatchback

Honda esitlusalal saab samuti näha uut Civic sedaani. Mudel, mida toodetakse Honda Türgi tootmisüksuses Gebzé’s, on saanud endale täiesti uue disani, hõlmates täiustusi nii välis- kui sisekujunduses. Auto on Euroopas saadaval 2017. aasta kevadest.

All-new 2017 Civic hatchback

 

Jazz Spotlight Edition

Jazz Spotlight Edition teeb oma debüüdi Pariisi autonäitusel. Jazz Spotlight Edition on samm edasi Honda Jazz Keenlight konseptautost, mida näidati Genfis käesoleva aasta alguses.

Honda Jazz Spotlight

Moeteadlikule kliendile loodud Spotlight Edition rõhutab erinevaid disainelemente. Täiustatud lisade hulka kuuluvad pronksikarva esivõre kaunistus, küljepeeglikatted, ilukleebised, ainulaadsed 15” valuveljed, tagaluugi kaunistus ning proksikarva kaunistused auto salongis.