Uudised

Alati värsked Honda sõiduautode uudised
1.03.2016

Civic luukpära protüüp muudab Honda Euroopa põhimudeli definitsiooni

Civic Hatchback Prototype

  • Järgmise põlvkonna Civic luukpära prototüübi maailma esmaesitlus toimub 86. Genfi rahvusvahelisel autonäitusel
  • Enesekindel hoiak ja uus eristuv kujundus muudavad põlvkonna mudeli kõigi aegade sportlikuimaks Civicuks
  • Madalad laiad proportsioonid ja pikk teljevahe tagavad kaasakiskuva sõidudünaamika ning mahuka salongi
  • Uut Civicu luukpära saab Euroopas osta 2017. aasta algusest ja seda toodetakse Honda Ühendkuningriigi tehases (HUM)

Civic Hatchback Prototype

Järgmise põlvkonna Civic luukpära prototüübi maailma esmaesitlus toimub 2016. aasta Genfi autonäitusel. Prototüübi kujundus kuulutab Honda Euroopa põhimudeli erinevust eelmiste versioonidega, keskendudes väljakutsuvale välimusele ja rahuldust pakkuvale sõidudünaamikale.

Civic Hatchback Prototype

Uhiuus Civic luukpära saab olema praegusest 30 mm laiem, 20 mm madalam ja 130 mm pikem. Uued, suuremad ja laiemad rattad ning rehvid tekitavad kindla hoiaku tunnetuse. Pikk teljevahe, lühikesed ülendid ja elegantne salong lisavad dünaamilisust ka välisilmele.

Civic Hatchback Prototype

Auto esiosas esitleb suurte õhuavadega lühike ülend teravat ja agressiivset interpretatsiooni Hondale iseloomulikust näost. LED esi- ja päevasõidutuled „voolavad” julgelt vormitud kapoti alt esileulatuvate rattakoobasteni.

Civic Hatchback Prototype

Tahapoole nooljad kerejooned jätkuvad auto esi- ja tagaukse käepidemeid hõlmaval küljejoonel ning kulmineeruvad eristavates C-kujulistes LED tagatuledes. Teine, madalam iseloomulik joon ulatub esirataste tagant kõrgemale üle uste, jõudes tagumiste rattakoobasteni, rõhutades auto liikuvat ja edasipürgivat hoiakut. Tagaosas on kaitseraua nurgelisuse ja avade eesmärk korrata ülejäänud auto agressiivset iseloomu.

Civic Hatchback Prototype

Daisuke Tsutamori, 10. põlvkonna Civicu projektijuht, andis ülevaate eristava stiili kavandamisest ja loomisest:„Teadsime, et meil tuleb luua silmatorkav ja väljapaistev väline kujundus, mis esitaks väljakutse Euroopa tavapärasele kompaktsele stiilile, jäädes siiski truuks algsetele Civicu põhiväärtustele: eristuv ja sportlik disain, rahuldustpakkuv sõidudünaamika ja praktiline mitmekülgsus.”

Civic Hatchback Prototype

Euroopa turu jaoks konstrueeritud ja välja töötatud 10. põlvkonna Civic on kavas Euroopas turule tuua 2017. aasta alguses. Viie uksega luukpära varianti hakatakse tootma Honda Ühendkuningriigi tehases (HUM) ja eksporditakse maailmaturule, sealhulgas Ameerika Ühendriikidesse.

Civic Hatchback Prototype